Καλώς ήρθατε στην επανεξισορρόπηση

Γεια, είμαι η Amanda

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Είμαι μια μικρή κινητή ανεξάρτητη επιχείρηση, που ειδικεύεται σε μια σειρά από θεραπείες μασάζ που προσφέρω στην άνεση του δικού σας περιβάλλοντος. Ειδικεύομαι σε διάφορες θεραπείες, οι οποίες περιλαμβάνουν κλασικό σουηδικό, εν τω βάθει ιστού, χειροκίνητη λεμφική παροχέτευση, μασάζ εγκυμοσύνης και βρέφους. Παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έχοντας εκπαιδευτεί και απονεμηθεί διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις VTCT (ITEC) σε όλες τις θεραπείες που παρέχω.


Έχω βιώσει τη θετική επίδραση που μπορεί να έχει η θεραπεία μασάζ στη σωματική, ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ευεξία.

Σουηδικό μασάζ

Το σουηδικό μασάζ, γνωστό και ως κλασικό μασάζ, είναι μια θεραπευτική θεραπεία για ολόκληρο το σώμα που χρησιμοποιεί μακριές, ρυθμικές κινήσεις και τεχνικές ζύμωσης και δόνησης στους επιφανειακούς μύες. Χρησιμοποιώντας ελαφριά πίεση, αυτό το μασάζ στοχεύει να απελευθερώσει την ένταση, να βελτιώσει την κυκλοφορία και να τονώσει το νευρικό σύστημα για να μειώσει το στρες και το άγχος. Αυτή η θεραπεία μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου και να προωθήσει μια συνολική αίσθηση χαλάρωσης, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για το πρώτο σας μασάζ!

60λεπτά EUR 50

90λεπτάEUR 65

ρωτώ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗΣ

Μασάζ Βαθύ Ιστού

Το βαθύ μασάζ ιστών είναι ένα πιο αποτελεσματικό μέσο για την απελευθέρωση της μυϊκής έντασης και της ακαμψίας στο σώμα. Χρησιμοποιώντας χέρια, μπράτσα και αγκώνες, ασκείται αργή, σταθερή πίεση στα βαθύτερα μυϊκά στρώματα, η οποία βοηθά στην επιμήκυνση των βραχυμένων μυϊκών ινών και στη διάσπαση του ουλώδους ιστού και των συμφύσεων. Αυτή η τεχνική αυξάνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος στους σφιγμένους μύες, βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων, προάγει την ταχύτερη επούλωση των τραυματισμών και βοηθά στην απελευθέρωση τοξινών που βοηθά το σώμα να αναζωογονηθεί.

ΡΩΤΏ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗΣ

60ΛΕΠΤΆ EUR 50

90ΛΕΠΤΆ EUR 65

Χειροκίνητη λεμφική παροχέτευσηe

Χειροκίνητη λεμφική παροχέτευση είναι μια ελαφριά θεραπεία τεντώματος του δέρματος που περιλαμβάνει ήπιους, ρυθμικούς κύκλους και τεχνικές παλμών για την προώθηση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού γύρω από το σώμα. Το λεμφικό υγρό μεταφέρει ουσίες ζωτικής σημασίας για το ανοσοποιητικό σύστημα και απομακρύνει τα άχρηστα προϊόντα και την περίσσεια υγρών από τους ιστούς των κυττάρων. Είναι μια βαθιά χαλαρωτική θεραπεία που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του οργανισμού από βακτήρια και ιούς, να μειώσει τα προβλήματα που σχετίζονται με την κατακράτηση υγρών και μπορεί επίσης να βελτιώσει χρόνιες παθήσεις όπως η ιγμορίτιδα. Αυτή η τεχνική μασάζ είναι μια θεραπεία για ολόκληρο το σώμα, η οποία ξεκινά γύρω από την περιοχή του λαιμού για να καθαρίσει τις λεμφικές οδούς και τελειώνει με θεραπεία στην περιοχή του προσώπου. Η λεμφική παροχέτευση προσώπου έχει ιδιαίτερα αισθητικά οφέλη, καθώς μπορεί να μειώσει το πρήξιμο, το φούσκωμα και να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος, με αποτέλεσμα μια συνολική «λάμψη»!

60ΛΕΠΤΆ EUR 50

ΡΩΤΏ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗΣ

Μασάζ εγκυμοσύνης

Προσφέρω μασάζ στην εγκυμοσύνη μετά από 14 εβδομάδες κύησης. Ενώ η εγκυμοσύνη είναι μια υπέροχη περίοδος, οι φυσιολογικές αλλαγές που συμβαίνουν ως αποτέλεσμα των αλλαγών στη στάση και των ορμονών, μπορούν επίσης να προκαλέσουν κάποια δυσφορία. Πολλές γυναίκες βιώνουν πόνο στη μέση, πρήξιμο στα πόδια και αλλαγές στα συνήθη πρότυπα ύπνου. Το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση αυτών των συμπτωμάτων και μπορεί να μειώσει τυχόν επίπεδα άγχους και στρες μέσω της απελευθέρωσης ζωτικών ορμονών «καλής αίσθησης». Αυτή η θεραπεία εκτελείται με παρόμοιο τρόπο με το σουηδικό μασάζ, εκτός από μερικές τροποποιήσεις με τοποθέτηση σώματος, που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την άνεση τόσο της μητέρας όσο και του μωρού. Είμαι επίσης σε θέση να διδάξω στον σύντροφό σας μερικές τεχνικές που πρέπει να χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια του τοκετού σας!

Το μασάζ μετά τη γέννηση μπορεί επίσης να είναι μια αναζωογονητική εμπειρία, δίνοντας στις γυναίκες την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ανακάμψουν μετά τη γέννηση του μωρού τους. Ο τοκετός επηρεάζει τους μύες της πλάτης, των γλουτών και των μηρών και μπορεί να νιώσετε μελανιές και πόνο μετά τον τοκετό. Το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση αυτών των προβλημάτων και, κυρίως, μπορεί να προσφέρει μια ευκαιρία για τον «χρόνο μου» που αξίζει.

ΡΩΤΏ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗΣ

60ΛΕΠΤΆ EUR 50

Βρεφικό μασάζ

Το βρεφικό μασάζ έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλούς πολιτισμούς εδώ και αιώνες και τα οφέλη αυτής της πρακτικής είναι ευρέως αναγνωρισμένα. Το μασάζ μπορεί να ανακουφίσει μια σειρά από κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μωρά, συμπεριλαμβανομένων των κολικών, της οδοντοφυΐας και των προβλημάτων ύπνου και είναι πολύ σημαντικό για το δέσιμο, τη χαλάρωση και τη μείωση του στρες τόσο στον γονέα όσο και στο μωρό τους. Ένα καθημερινό μασάζ μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αύξηση της διέγερσης του μωρού, το οποίο με τη σειρά του μπορεί να το βοηθήσει να αντιμετωπίσει καλύτερα διαφορετικές καταστάσεις. Προσφέρω ένα πρακτικό πρόγραμμα διδασκαλίας μασάζ τεσσάρων εβδομάδων που μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε σε ατομική βάση είτε σε ομαδικές συνεδρίες. Οι ομαδικές συνεδρίες είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε νέους γονείς, να αποκτήσετε αμοιβαία υποστήριξη και να κάνετε νέους φίλους!

4 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΜΑ EUR 120

ΡΩΤΏ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗΣΕυγενικά λόγια
Από τους πελάτες μου

Εάν θέλετε να κάνετε κράτηση για ένα μασάζ μαζί μου, συμπληρώστε τη φόρμα συμβουλευτικής σχετικά με το μασάζ που θέλετε να κλείσετε


Επικοινώνησε μαζί μου

θα επικοινωνήσω μαζί σας σύντομα

ευχαριστώ

Διαπιστεύσεις


Όλα τα προσόντα είναι πλήρως διαπιστευμένα από επαγγελματικές ενώσεις για συμπληρωματικές θεραπείες

Απέκτησα δίπλωμα επιπέδου 3 VTCT (ITEC) στην Ανατομία, Φυσιολογία, Παθολογία και Μασάζ σώματος και πιστοποιητικά σε όλες τις θεραπείες, μέσω του London School of Massage