Σχετικά με μένα

Καλώς ορίσατε στο Rebalance

Είμαι μια μικρή κινητή ανεξάρτητη επιχείρηση, που ειδικεύεται σε μια σειρά από θεραπείες μασάζ που προσφέρω στην άνεση του δικού σας περιβάλλοντος. Ειδικεύομαι σε διάφορες θεραπείες, οι οποίες περιλαμβάνουν κλασικό σουηδικό, εν τω βάθει ιστού, χειροκίνητη λεμφική παροχέτευση, μασάζ εγκυμοσύνης και βρέφους. Παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έχοντας εκπαιδευτεί και απονεμηθεί διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις VTCT (ITEC) σε όλες τις θεραπείες που παρέχω.


Γεια, είμαι η Amanda

Με την ενσωμάτωση της χρήσης του μασάζ στο χώρο της υγειονομικής περίθαλψης και πιο προσωπικά, μέσω της συμμετοχής της οικογένειάς μου σε ανταγωνιστικά αθλήματα, εκτιμώ από καιρό τα πολλά θεραπευτικά οφέλη του μασάζ.


Επικοινωνία

Εκτός από την πιο πρόσφατη εκπαίδευση και εμπειρία μου, το προηγούμενο ιστορικό σταδιοδρομίας μου περιλαμβάνει την εργασία ως Εγγεγραμμένη Γενική Νοσοκόμα από το 1988 και στη συνέχεια ως Εγγεγραμμένη Μαία από το 1991. Συνεχίζοντας τις επαγγελματικές μου σπουδές, μου απονεμήθηκε επίσης πτυχίο BSc (Hons) στο Επαγγελματικές Σπουδές Μαιευτικής το 2000.

Με την ενσωμάτωση της χρήσης του μασάζ στο χώρο της υγειονομικής περίθαλψης και πιο προσωπικά, μέσω της συμμετοχής της οικογένειάς μου σε ανταγωνιστικά αθλήματα, εκτιμώ από καιρό τα πολλά θεραπευτικά οφέλη του μασάζ. Συγκεκριμένα, έχω βιώσει τη θετική επίδραση που μπορεί να έχει αυτή η θεραπεία στη σωματική, ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ευεξία. Είναι η σταθερή μου πίστη σε αυτά τα οφέλη που με οδήγησαν να ακολουθήσω ο ίδιος μια καριέρα ως θεραπευτής μασάζ και γιατί η προσέγγισή μου σε κάθε πελάτη βασίζεται σε ολιστικές αρχές. Όποια θεραπεία κι αν επιλέξετε, στοχεύω πάντα να παρέχω μια ολοκληρωμένη θεραπεία που είναι προσαρμοσμένη στις δικές σας μοναδικές απαιτήσεις και που σας αφήνει να αισθάνεστε αναζωογονημένοι, περιποιημένοι και περιποιημένοι.

Σας ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε το ιστορικό μου και ανυπομονώ να σας γνωρίσω!

Διαπιστεύσεις


Όλα τα προσόντα είναι πλήρως διαπιστευμένα από επαγγελματικές ενώσεις για συμπληρωματικές θεραπείες

Απέκτησα δίπλωμα επιπέδου 3 VTCT (ITEC) στην Ανατομία, Φυσιολογία, Παθολογία και Μασάζ σώματος και πιστοποιητικά σε όλες τις θεραπείες, μέσω του London School of Massage

Εάν θέλετε να κάνετε κράτηση για ένα μασάζ μαζί μου, συμπληρώστε τη φόρμα συμβουλευτικής σχετικά με το μασάζ που θέλετε να κλείσετε


Επικοινώνησε μαζί μου

θα επικοινωνήσω μαζί σας σύντομα

ευχαριστώΕυγενικά λόγια
Από τους πελάτες μου